РАЙОННИЙ ЗБІР ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ
17 квітня 2019

РАЙОННИЙ ЗБІР ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

17  квітня 2019 року у центрі позашкільної освіти пройшов районний  збір лідерів учнівського самоврядування. 

На районний збір завітали почесні гості: Петрушко Микола Михайлович, голова Дубровицької районної державної адміністрації; Кухарець Микола Миколайович, голова Дубровицької районної ради; Стасюк  Ніна Іванівна, начальник управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації.

У зборі взяли участь голови учнівських комітетів закладів освіти Дубровицького району, педагоги-організатори та координатори учнівського самоврядування району: Галина Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та Мирослава Антосюк, методист Центру позашкільної освіти.

  Модератором  заходу була Жуковська Софія – голова районної ради старшокласників «Лідер», учениця Сварицевицького НВК.

На початку заходу перед присутніми виступили переможці районного фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я» команда «Титани» ЗОШ І-ІІІ ст.№2 м.Дубровиця. Своїм запальним виступом юні пропагандисти здорового способу життя зарядили присутніх позитивною енергетикою та додали гарного  настрою.

У форматі зустрічі  відбувся діалог учнівської молоді із владою. Упродовж двох останніх місяців учнівська молодь району працювала  над створенням Програм розвитку своїх населених пунктів. У даних Програмах діти окреслили  перспективи розвитку на наступні три роки.  Тому так важливо було почути  відгуки гостей стосовно  Програм.

Микола Петрушко, Микола Кухарець та Ніна Стасюк не тільки  висловили свою думку стосовно даних Програм, але і запропонували шляхи  реалізації запланованого. В ході зустрічі гості  відповіли на численні запитання учнівської молоді та вручили нагороди кращим лідерам учнівського самоврядування району.

За  активну громадянську  позицію, соціальну активність, творчу ініціативу, вагомий внесок у розвиток учнівського самоврядування району та активну участь у районних масових заходах Почесні грамоти  Дубровицької районної адміністрації та районної ради отримали: Андрієвська Марія Андріївна – голова учнівського самоврядування Колківського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ», Архипов Андрій Володимирович – учень 11 класу Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.. №1,  Денищич  Тетяна Миколаївна – голова учнівського самоврядування Перебродівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ», Кисіль Оксана Володимирівна - голова учнівського самоврядування Удрицького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ», Нікодімова Алла Анатоліївна - голова учнівського самоврядування Селецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ».

Грамотами управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації нагороджені: Котяш Оксана  Ярославівна - голова учнівського комітету Залузького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ, Пришко Валентина Андріївна -  мер Дубровицького НВК «Ліцей-школа», Прокопчук Карина  Миколаївна -  лідер учнівського комітету  Туменського  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст..-ДНЗ».

На зборі  «Про роботу за 2018/2019 н.р.» прозвітувала голова районної ради старшокласників «Лідер» Софія Жуковська. Вона подякувала членам ради за співпрацю та наголосила на тому, що робота у районній раді старшокласників  –  підготовка до свідомого громадського життя, а учнівське самоврядування – це дієва школа формування активного школяра.

       Захід продовжився патріотичним флешмобом «Ми за мир!». Лідери учнівського самоврядування звернутися до всіх мешканців планети із проханням припинити всі війни та жити у мирі та злагоді.

Відеоролики «Один день дорослого життя»  прийняли рішення розмістити на сайтах освітніх закладів та у соціальній мережі Facebbok.

На завершення хочемо підкреслити, що діалог учнівської молоді та влади відбувся.  Учнівська молодь району  радо прийняла пропозицію голови  районної державної адміністрації Петрушка М.М.: щомісяця  проводити  живе спілкування  з районною владою.

Висловлюємо щирі слова вдячності Петрушку М.М., голові Дубровицької райдержадміністрації, Кухарцю М.М., голові районної ради, Стасюк Н.І., начальнику управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації за підтримку та сприяння у розвитку учнівського самоврядування  району.

Успіх нашої держави  багато залежить від нас, нинішнього покоління юнаків і дівчат, і ми  сміливо можемо сказати: «Майбутнє за нами!»

ФОТОГАЛЕРЕЯ>>>>>>>>>>>>>>>>