Всеукраїнський новорічно-різдвяний конкурс «Новорічна композиція»
12 квітня 2019

Всеукраїнський

новорічно-різдвяний конкурс

«Новорічна композиція»

        Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді Міністерства освіти і науки України з 20 грудня 2018 року по 20 січня 2019 року проводив традиційний щорічний Всеукраїнський новорічно-різдвяний конкурс «Новорічна композиція».

      Завданнями цього конкурсу є пропаганда серед учнівської молоді бережливого ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності молоді; формування практичних умінь та навичок дітей та молоді щодо виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.

    На Всеукраїнський новорічно-різдвяний конкурс «Новорічна композиція» було представлено близько 800 робіт, виконаних учнями, вихованцями у різних техніках і у різних номінаціях та з найрізноманітніших матеріалів: стилізована ялинка, новорічний букет, новорічна композиція, новорічний вінок, сюжетна композиція, новорічна картина чи колаж, новорічний подарунок.

       Участь у виставці брали як окремі учні та вихованці, так і учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти з усіх областей України.  Серед робіт, надісланих на конкурс, були представлені вироби вихованців гуртка «М’яка іграшка» Дубровицького центру позашкільної освіти (керівник Місько Н.А.).  Приємно, що за оцінкою журі Всеукраїнського новорічно-різдвяного конкурсу «Новорічна композиція»  наші вихованці  здобули призові місця у таких номінаціях:

 «Новорічний подарунок»:

ІІ  місце – Місько Олександра, вихованка гуртка «М’яка іграшка»;

 «Стилізована ялинка»:

ІІІ місце – Ширшова Аліса, вихованка гуртка «М’яка іграшка».

  Ми пишаємося талантами наших вихованців! Сподіваємося, що ця перемога додасть їм наснаги у подальшій творчості.

           Вітаємо з перемогою!