Районний конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»
9 квітня 2019

Районний  конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва

 «Знай і люби свій край»

З метою підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, з 03 по 08 квітня  2019 року на базі Дубровицького центру позашкільної освіти проходив І етап обласного конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».  

         На конкурс  було подано  близько 150  експонатів  учнів закладів освіти району  та 9виробів вихованців гуртків Дубровицького центру позашкільної освіти. Конкурсні роботи були представлені у  двох розділах: «Декоративно-ужиткове мистецтво» та «Образотворче мистецтво».

         У конкурсі взяли участь 23 заклади освіти району: Дубровицький НВК «Ліцей-школа», Бережницький, Берестівський, Великоозерянський, Велюнський, Залузький, Колківський, Лютинський, Мочулищенський, Орв’яницький, Осівський, Сварицевицький, Селецький, Туменський, Будимлянський,  Заслуцький, Нивецький, Підлісненський НВК та  Висоцька, Великочеремельська, Кривицька, Людинська,  Дубровицька №2 ЗОШ  та Дубровицький центр позашкільної освіти.

Кращі 15 виробів подано на обласний конкурс декоративно-ужиткового і  образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

         Відповідно до  результатів  роботи журі,  грамотами управління освіти, молоді та спорту Дубровицької районної державної адміністрації за зайняті ПЕРШЕ, ДРУГЕ і ТРЕТЄ місця  нагороджено:

РЕЗУЛЬТАТИ  ТУТ >>>>>>>>>>>>

ФОТОГАЛЕРЕЯ >>>>>>>>>>>>