Завжди готові підтримати Героїв
18 грудня 2015

Завжди готові підтримати Героїв

         Уже звичними та такими, що завжди знаходять відгук у маленьких серцях, стали для школярів Дубровиччини акції підтримки воїнів, які захищають нашу державу на Донбасі.

         01 грудня 2015 року з ініціативи благодійної районної організації «Фонд Руєвит» та за підтримки відділу освіти Дубровицької райдержадміністрації було проведено патріотичну благодійну акцію «Підтримай Героя – подаруй йому оберіг», у якій взяли участь 25 загальноосвітніх навчальних закладів та центр позашкільної освіти, які подали понад 200 оберегів. До акції також долучилися активісти районної ради старшокласників «Лідер», які передали для захисників листи підтримки.

         Шестеро дітей, які взяли активну участь в акції, нагороджено подяками від Лобчука Миколи Івановича, голови громадської організації «Справа миру» за активну участь у волонтерській діяльності, свідому громадську позицію, патріотизм, підтримку та допомогу цивільному населенню і військовослужбовцям ЗСУ. Це Дука Анастасія,  учениця 8 кл. НВК «Ліцей –школа»,  Кулик Мирослава, учениця 6 кл. Селецького НВК,  Волкомурова Анастасія, учениця 9  кл. Висоцької ЗОШ, Пінчук Анастасія, учениця 6 кл. Берестівського НВК, Криворучко Артем, учень 2 кл. Дубровицької ЗОШ № 2, Лихач Діана, учениця 5 кл. Колківського НВК.