«Новорічні пригоди – 2016!»
28 грудня 2015

«Новорічні пригоди – 2016!»


Новий рік - найпрекрасніше, найчарівніше, найочікуваніше свято на яке з нетерпінням чекає кожна  дитина. Цьогоріч, як і багато років поспіль Дубровицький центр позашкільної освіти в період новорічних свят організовував та проводив новорічні ранки для вихованців гуртків і маленьких мешканців міста та району. Тут на них чекало справжнє  казкове дійство з новорічними героями, іграми, розвагами, яке організовували працівники центру позашкільної освіти.


Дітей вітали Дід Мороз і Снігуронька, а також казкові герої Баба Яга, Дід Жара, Губка Боб, Фея Блум, Маліфісента, виступи яких подарували усім хороший настрій, позитивні емоції.    

З великим задоволенням та сміхом дітлахи грали в різні конкурси:стрибали на кониках та квіточках, піднімали штанги, прикрашали ялинки бананами, грали в сніжки.

     Багато позитивних вражень залишилось в учасників свята від запальних танців з головними персонажами, пісень та колективної допомоги героям вистави у повернені Діда Мороза та Снігуроньки.

      Багато зусиль було докладено до створення костюмів, які вдало гармонували з образами та вражали своєю неповторністю, досконалістю та оригінальністю. А звукові і світлові ефекти робили загальну атмосферу справді казковою. 

        Веселий настрій панував на новорічних ранках, діти отримали море позитивних емоцій та щирих вражень.

ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ>>>>>>>>>>>>>