Прикрасимо міську новорічну ялинку
17 грудня 2015

Прикрасимо міську новорічну ялинку

         Під таким гаслом з ініціативи Дубровицької міської ради уже кілька років серед учнів навчальних закладів міста проходить конкурс «Краща новорічна іграшка для міської ялинки».

         Діти залюбки беруть участь в акції, адже окрім того, що твоєю іграшкою милуватимуться всі жителі та гості міста, є шанс отримати пам’ятний приз.         

           Цьогоріч до конкурсу долучилися учні НВК «Ліцей-школа», ЗОШ № 1 та вихованці гуртків центру позашкільної освіти. Найактивнішими виявилися ліцеїсти: вони подали 15 іграшок, серед яких –  ангели, будиночок, мавпочки, куля, дзвіночок та ін. Досить оригінальними вийшли повітряний змій від центру позашкільної освіти, виконаний у техніці «батик» та новорічний вінок із використанням природних матеріалів. Привертали увагу іграшки з підручних матеріалів (одноразовий посуд, пластикові пляшки), оздоблені імітованим снігом та іншими прикрасами, що були подані від усіх навчальних закладів, виготовлені, як і всі інші, з любов’ю.

  Краглевич Оксана Вікторівна, секретар виконкому Дубровицької міської ради, яка в складі журі разом із начальником відділу освіти Дубровицької райдержадміністрації Стасюк Ніною Іванівною та директором центру позашкільної освіти Семенюком Миколою Іллічем  прийшла оцінити вироби дітей, настільки була вражена їх творчістю, винахідливістю, що не стримувала емоцій і не скупилася на похвалу.

         Найкращими  визнані новорічні прикраси учнів НВК «Ліцей-школа» Островець Анастасії, Кушнір Ліни та Кушніра Олександра, Хомич  Олександри та Родзін Вікторії, Ярощук Анастасії, класів П-2, 5-СГ, 3-М; Потерайко Вікторії із ЗОШ № 1; Мотрій Анастасії, вихованки гуртка «Розпис по тканині «Батик» центру позашкільної освіти. Відзначені за оригінальність та креативність роботи Краська Андрія, Слободзяна Михайла, Ярмошевича Андрія, Бруцького Олексія, Шугалевич  Вікторії, Кохно Дарини (Дубровицький НВК), Степанович Анни, Поман Вікторії (ЗОШ № 1), Кузіна Сергія (центр позашкільної освіти).

         Усі переможці нагороджені пам’ятними подарунками під час дійства відкриття міської новорічної ялинки, що відбулося в день святого Миколая, 19 грудня, де діти розважалися, грали в ігри, водили хороводи.