ТВОРЧИЙ ЗВІТ ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
18 травня 2017

ТВОРЧИЙ ЗВІТ ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ


       18  травня 2017 року в рамках фестивалю вшанування учнівської творчої молоді   «Надія Дубровиччини – 2017», що проходив у районному Будинку культури,  проведено  творчий звіт Дубровицького центру позашкільної освіти.

       Робота закладу спрямована на виховання громадян України, виявлення та розвиток їх творчих та інтелектуальних здібностей. Тому заклад є не лише організатором, алей  активним учасником  районних масових заходів, про що свідчать досягнення вихованців: на районному рівні  у 2016-2017 навчальному році вихованці  гуртків центру позашкільної освіти здобули    35 призових місць.  Крім того, гуртківці центру позашкільної освіти  постійно беруть участь та  стають переможцями обласних конкурсів, фестивалів, змагань,де за підсумками 2016-2017 навчального року вибороли  41 призове місце. У всеукраїнських заходах  здобуто 3 призових місця:           

 - Всеукраїнська виставка-конкурс  декоративно-ужиткового  та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»:

- Подик Діана - Диплом ІІІ ст., за роботу «Ніч перед Різдвом».

 - Всеукраїнська виставка-конкурс з початкового технічного моделювання:

Тетеря Яна – Диплом ІІ ст.,  за роботу «Карусель»;

Савицька Діана -  Диплом ІІІ ст.,  за роботу «Міст».

У фойє районного Будинку культури  діяла виставка робіт вихованців гуртків  декоративно-ужиткового, образотворчого мистецтва та технічної творчості. Гуртківці разом з педагогами демонстрували кращі роботи виконанні у 2016-2017 навчальному році. Приємно було бачити захоплюючі погляди відвідувачів виставки  та чути хороші відгуки щодо представлених робіт –  понад 200 витворів із паперу, бісеру, ниток, лози, солоного тіста, природних матеріалів,  тощо.

    У ході свята свої вокальні, артистичні, хореографічні  здібності демонстрували вихованці Зразкового дитячого естрадного колективу «Веселка» (керівник Вікторія Семенюк) та хореографічного колективу «Фейєрія» (керівник  Софія Березняк).  Лише позитивні враження залишилися у глядачів від виступів юних талантів.

  Приємно, що вкотре центр позашкільної освіти продемонстрував достойний підсумок  роботи за навчальний рік. 

ФОТОГАЛЕРЕЯ  ТУТ>>>>>>>>>>