Обласний конкурс дитячого кіно та телебачення “Веселка”
6 червня 2016

Обласний конкурс дитячого кіно та телебачення “Веселка”

          За одну хвилину зуміли переконати, що основна валюта життя – час. Це сказано про вихованців Дубровицького центру позашкільної освіти Кухарця Олега й Камінського Павла  та їхнього наставника, керівника кіновідеогуртка «Стоп-   кадр» Кайдалову Іванну Дмитрівну, які подали на розсуд журі обласного заочного конкурсу дитячого кіно та телебачення «Веселка», що проходив 31 травня 2016 року на базі комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради, свій фільм під назвою «Основна валюта життя – час».

          У номінації «Однохвилинний фільм» він визнаний одним із кращих, а його авторів серед призерів особистої першості обласного заочного конкурсу дитячого кіно та телебачення «Веселка» нагороджено дипломом комунального закладу «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради за зайняте друге місце.

       Вітаємо з перемогою! До речі, вже другий рік поспіль вихованці гуртка завойовують в області призові місця на цьому конкурсі.

     Бажаємо натхнення й нових творчих задумок вихованцям і керівнику кіновідеогуртка «Стоп-кадр», щоб наступного року вони стали найкращими.