Бурштинові таланти
3 червня 2016

Бурштинові таланти

         1 червня з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей на сцені районного будинку культури за ініціативи управління освіти, молоді та спорту Дубровицької райдержадміністрації відбувся фінал першого районного фестивалю-конкурсу «Бурштинові таланти».

         Активно долучилися до організації свята та проведення працівники центру позашкільної освіти.

         У фіналі, якому передували відбіркові тури, що проходили упродовж місяця, за звання кращих змагалися 15 конкурсантів у двох вікових категоріях (5-6 та 7-8 років) у номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Оригінальний жанр». Тут були і неповторні дзвінкоголосі виконавці дитячих пісень, і вправні декламатори та гумористи, і танцівники, які виконували композиції патріотичні й жартівливі; і навіть моделі-початківці, які представили дві колекції одягу.

         А самих конкурсантів супроводжували на сцену герої улюбленого мультфільму – Маша і Ведмідь, яких покликали на свято діти, що були присутні в залі в якості глядачів.

         Переможцями фестивалю стали: у номінації «Вокал» –  Потерайко Вікторія  (ЗОШ №1 м.Дубровиця) з піснею «Люблю вчительку свою» (вікова категорія 5-6 років); в номінації «Хореографія» – колектив старшої вікової групи ДНЗ №4 «Малятко» з композицією «Ми діти твої, Україно» (вікова категорія 5-6 років) і танцювальний колектив учнів 2-Б класу Сварицевицького НВК із композицією «Чунга-чанга» (вікова категорія 7-8 років); в номінації «Оригінальний жанр» – Луцук Катерина, вихованка ДНЗ №5 «Світлячок» з віршем-казкою «У сороки-білобоки» (вікова категорія 5-6 років) і театр моди Сварицевицького НВК з колекціями одягу  «Етностиль» та «Вечірній стиль» (вікова категорія 7-8 років).

         Доки журі фестивалю підводило підсумки, своє мистецтво дарували присутнім переможець районного і призер обласного фестивалю-конкурсу патріотичної пісні «Поліська січ» Олександра Конончук, учениця Орв’яницького НВК та хореографічний колекив центру позашкільної освіти «Імпульс».

         Фіналістів привітали та вручили їм кубки і Грамоти управління освіти, молоді та спорту начальник управління Н.Стасюк, секретар виконкому міської ради О.Краглевич та секретар народного депутата України Василя Яніцького О.Слободзян. Усі учасники свята отримали від міської ради й народного депутата України  квитки в цирк шапіто; морозиво від приватних підприємців Олени та Віктора Гумен і кольорові кульки.

         Цьогоріч  фестиваль започатковано, йому дали хороший старт наймолодші дітки. Наступного року змагатимуться учні середньої ланки. Є надія, що фестиваль матиме ще більший резонанс.


ФОТОГАЛЕРЕЯ  ТУТ>>>>>>>>>>>>