Районна виставка-конкурс з початкового технічного моделювання - 2016
14 квітня 2016

РАЙОННА ВИСТАВКА-КОНКУРС

З ПОЧАТКОВОГО ТЕХНІЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ

         На базі Дубровицького центру позашкільної освіти 11-12 квітня 2016 року  проходила районна виставка-конкурс з початкового технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку.

         Мета  заходу – залучення школярів молодшого віку до технічної творчості, поширення початкових технічних знань серед учнів, стимулювання творчого та інтелектуального розвитку дітей.

         У конкурсі взяли участь 17 загальноосвітніх навчальних закладів районну: Бережківська ЗОШ, Бережницький НВК, Велюнський НВК, Висоцька ЗОШ, Колківський НВК, Людинська ЗОШ, Лютинський НВК, Мочулищенський НВК, Орв’яницький НВК, Озерський НВК, Селецький НВК, Туменський НВК, Трипутнянський НВК, Будимлянський НВК, Крупівська ЗОШ, Смородський НВК, Дубровицька ЗОШ №2 та центр позашкільної освіти.

         На конкурс було представлено 52 експонати, 17 з яких – роботи  вихованців гуртків центру позашкільної освіти. Переможців журі  визначало  в 10 розділах: «Найпростіші автомоделі», «Найпростіші авіамоделі та ракето моделі», «Найпростіші судно моделі», «Найпростіші механічні ігри та іграшки», «Машини та механізми», «Ігри, іграшки та атракціони з використанням елементів електротехніки», «Вироби в стилі народних мистецтв та сучасного дизайну», «Сувеніри та м’яка іграшка», «Вироби в техніці оригамі та паперопластики» та «Макети будівель».

       Представлені  на виставку   експонати показали творчі здібності вихованців, їх винахідливість,   просторове і логічне мислення, уяву, фантазію. Для створення робіт діти  доклали чимало зусиль та майстерності.

       Найкращі 14 робіт представлено на обласну виставку-конкурс з початкового технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку.



РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ>>>>>>>>>>>