Х районний форум батьківської громадськості
1 квітня 2016

Х районний форум батьківської громадськості

31 березня 2016 року на базі центру позашкільної освіти пройшов Х районний форум батьківської громадськості «Роль батьківської громадськості у підвищенні якості навчально-виховного процесу у загальноосвітніх навчальних закладах району».На форум були запрошені директори ЗНЗ району, голови батьківських рад, голови учнівських комітетів,  працівники прокуратури, юстиції, відділу кримінальної міліції у справах дітей, служби у справах дітей, районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.  


У  роботі форуму взяла участь заступник голови районної ради старшокласників «Лідер», Галушко Дарина,  учениця Сварицевицького НВК, яка висвітлила питання «Формування організаторських та управлінських умінь учнів у процесі роботи в органах учнівського самоврядування».

В рамках заходу лідерами  шкіл на центральній прощі міста було організовано та  проведено акцію «Рушник єднання»,  до якої долучилися всі учасники форуму.  Упродовж навчального року шкільними осередками учнівських самоврядувань  успішно реалізується проект «Українська вишивка – молитва без слів». Учні кожного  навчального закладу вишили рушник із з візерунком, притаманним їхньому населеному пункту на назвою навчального закладу. Учасники акції з вишитими рушниками  утворили коло - символ єдності і безкінечності та виконали Гімн України.

 Основна мета  проведеної акції – показати, що ми одна держава, жителі країни України, зі спільним бажанням миру, злагоди та щасливого майбутнього у квітучій єдиній державі.