Перші досягнення наших наймолодших вихованців
18 березня 2015


Перші досягнення наших наймолодших вихованців


       Галасливими зграйками бігають вгору-вниз по приміщенню, змінюючи кабінети для занять, наймолодші вихованці гуртків центру позашкільної освіти, багатьом із яких ледве виповнилося 5 років.
Незважаючи на свій вік, вони вже досить досвічені, адже займаються від початку навчального року вокалом, хореографією та бісероплетінням; і в кожному із цих видів занять досягли певних успіхів, якими поспішили поділитися із найдорожчими людьми – своїми мамами та бабусями, – яким влаштували справжнє свято весни із піснями, привітаннями, конкурсами та невеличкими сувенірами з бісеру, виготовленими власноруч.
      Долучилися до свята також вихованці кіновідеогуртка «Стоп-кадр», які відзняли та змонтували відеофільм з одкровеннями юних артистів про своїх мам, що стало приємною несподіванкою для присутніх.
        Мабуть, на велику сцену нашим артистам ще трохи зарано, але вже за півроку від початку занять спостерігається підвищення у них комунікативних здібностей, загальної та сценічної культури, розширення вокальних можливостей, вміння працювати в колективі.