Районна виставка-конкурс «Знай і люби свій край»
18 березня 2015

Районна виставка - конкурс «Знай і люби свій край»

         З 16 по 18 березня 2015 року на базі Дубровицького центру позашкільної освіти  був проведенийрайонний конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого  мистецтва «Знай і люби свій край», який дав можливість пропагувати та популяризувати досягнення  як окремих юних майстрів, так і цілих дитячих колективів.

    У конкурсі взяли участь 23  загальноосвітніх навчальних заклади району: Бережницький, Берестівський, Великоозерянський, Велюнський, Колківський, Мочулищенський, Орв’яницький, Селецький, Туменський, Трипутнянський,  Вербівський, Жаденський, Заслуцький, Лісівський, Нивецький НВК, Дубровицький НВК «Ліцей-школа», Кривицька, Людинська, Золотинська, Крупівська, Бережківська  ЗОШ, Дубровицька ЗОШ №1, Дубровицька ЗОШ №2 та центр позашкільної освіти, які  представили 129 експонатів (з них 13 робіт вихованців гуртків центру позашкільної освіти).

         Найбільш популярними виявилися секції  «Художня вишивка», «Бісероплетіння», «Вишивка бісером». Мало робіт представлено в секціях «Художнє різьблення по дереву», «Художнє плетіння, ткацтво», «Вироби з лози» «Батик»; небагаточисельною була експозиція виставки в секціях  «Народна лялька», «Вироби зі шкіри», «Декоративний розпис, народний живопис», «Вироби з соломки».

         Це одна із не багатьох районних виставок, яка вирізняється таким великим різноманіттям виробів, 14 із яких відібрані на однойменний обласний конкурс. 


РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ>>>>>>>>>>>

ФОТОГАЛЕРЕЯ>>>>>>>>>>