Обласний конкурс-змагання учнівської молоді з радіоелектронного конструювання
11 грудня 2014



Обласний конкурс-змагання учнівської молоді з

радіоелектронного конструювання


10-11 грудня 2014 року на базі комунального закладу “Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді” Рівненської обласної ради був проведений обласний конкурс-змагання з радіоелектронного конструювання серед учнівської молоді, у якому взяли участь 9 команд, всього 17 учасників.
Метою проведення щорічного конкурсу є виявлення та підтримка обдарованої молоді, стимулювання інтересу дітей до поглибленого вивчення технічних знань в галузі радіоелектроніки, організація змістовного дозвілля, зростання технічної майстерності учнівської молоді.Програмою змагань було передбачено проведення теоретичного заліку, розробки друкованої плати та монтажу радіоелектронного пристрою.
Розробка друкованої плати відбувалась у 2 етапи: розробки друкованої плати на папері і перенесення малюнка друкованої плати на фольгований текстоліт. Далі учасники приступили до монтажу самого радіоелектронного пристрою.
Вироби учасників оцінювалися за раціональністю розміщення радіодеталей на платі, естетичним виглядом та дієздатністю самого пристрою.
Визначалися переможці за найбільшою сумою балів учасника, нарахованих йому за теоретичний залік, розробку та монтаж пристрою.
Команду Дубровицького центру позашкільної освіти представляли вихованці гуртка «Юні конструктори» ( Назаренко Назар, Лисак Ярослав), керівник гуртка Шпак В.В.

В особистій першості (старша вікова група) Назаренко Назар зайняв ІІ місце.



Вітаємо з перемогою та бажаємо нових творчих злетів.