Творчий звіт Дубровицького центру позашкільної освіти
29 травня 2013


Творчий звіт Дубровицького центру позашкільної освіти

 

       29 травня 2013 року в приміщені районного будинку культури відбувся творчий звіт учнівського й педагогічного колективів Дубровицького центру позашкільної освіти, який  проходив у рамках свята вшанування творчо обдарованої молоді району «Надія Дубровиччини – 2013».

       Ще до початку свята всі бажаючі мали можливість переглянути виставку виробів вихованців гуртків художньо-естетичного напряму та технічної творчості, експонати якої вабили до себе глядачів: які оригінальністю задумів, які витонченістю форм, які естетичним поєднанням яскравих барв, які  складністю виконання, і, без сумніву, всі – неповторністю та прихованою за цією видовищністю наполегливою працею вихованців гуртків та їх наставників.

       Як завжди, велике скупчення людей було біля виробів з модульного оригамі, бісеру, початкового технічного моделювання (керівники Лавор О.А., Криворучко С.М., Савич Л.В., Бандура П.М.); приваблювали глядачів  яскраві картинки, виготовлені технікою набивання голкою (керівник Кузіна М.П.).  І, звичайно, нікого не залишили байдужим неповторні коник-стрибунець, чапля, ракети та ще багато інших виробів із лози, художньо довершені картини в техніці батик (керівники Дука Н.А., Надієвець Л.М.).  І вже цілковитою несподіванкою для всіх стали сувенірні шкатулка, велосипед, парусний корабель, виготовлені з газетних трубочок  (керівник Дука Н.А.).

       Перехідним місточком від виставки декоративно-прикладного мистецтва до концертних номерів став виступ фольклорного колективу «Серпанок», які у вишуканих серпанкових костюмах виконали автентичні поліські пісні (керівник Пришко Ж.В.).

       Вразили присутніх у залі артистизм уже досвідчених вихованців старшої групи зразкового дитячого естрадного колективу «Веселка» (керівник Вікторія Семенюк) та дитяча безпосередність учасників молодшої групи колективу, які виходили на сцену вперше, проте відмінно справилися з  виконанням пісеньки  про маленьких мавпенят.

        Вдало виступили й танцювальні колективи центру позашкільної освіти. Ансамбль народного танцю під керівництвом Яни Янковської  майстерно виконав попурі на українські мотиви. Цікавим та динамічним був танець «Нумо, прокидайся» у виконанні  колективу сучасного танцю «Феєрія» (керівник Надія Курачик).

       Апофеозом концертної програми стала фінальна пісня у виконанні «Веселки», яка згуртувала всіх артистів: і співаків, і танцюристів.

       

Фотогалерея - ДИВИТИСЬ ДАЛІ>>>>>