ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ «ЛІДЕР» ДУБРОВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
25 вересня 2024

ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ «ЛІДЕР»

ДУБРОВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

25 вересня 2024 року відбулося засідання ради старшокласників «Лідер» Дубровицької міської ради на якому були присутні: голови осередків учнівського самоврядування 21 закладу освіти; Ніна Стасюк – начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради; Тетяна Мелещук – головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради; Мирослава Антосюк – методист Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради; Наталія Буткевич – психолог Орв’яницького ліцею, Дар’я Чудінович – вчитель інформатики Зеленської філії Сварицевицького ліцею.

  На початку засідання присутні виконали гімн ради старшокласників та вшанували хвилиною мовчання всіх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, тих хто віддав своє життя за наше майбутнє.

З вітальним словом до присутніх звернулася Ніна Стасюк – начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради, яка побажала всім активності та реалізації проектів. Вона підкреслила важливість їхнього внеску у розвиток школи та соціального середовища, закликавши старшокласників не боятися висловлювати свої ідеї та брати участь у заходах, що покращить навчальний процес і шкільне життя також висловила підтримку у впровадженні нових ініціатив та запевнила, що готова допомагати у їх реалізації.

  В рамках засідання відбулося  челендж-знайомство голів осередків учнівського самоврядування. Як розвивати лідерські якості, працювати у команді, слухати інших, про це, і не тільки,  говорили під час  тренінгу «Все в твоїх руках», який  провела Наталія Буткевич – психолог Орв’яницького ліцею. Дар’я Чудінович, вчитель інформатики Зеленської філії Сварицевицького ліцею провела міні-тренінг «Цифрове прибирання», де надала рекомендації щодо очищення електронної пошти, організації файлів у комп’ютерах та у смартфонах.

Наступним етапом були вибори голови ради старшокласників «Лідер». На посаду голови ради претендували 4 кандидати: Аліна Стельмашук, голова осередку учнівського самоврядування Селецького ліцею ім. О.Ващишина; Годунко Альона, голова осередку учнівського самоврядування Залузького ліцею; Хохол Вероніка, голова осередку учнівського самоврядування  Орв’яницького ліцею; Колядич Марія, голова осередку учнівського самоврядування  Колківського ліцею.  Всі претенденти виступили зі своїми передвиборчими програмами, в яких окреслили свої ідеї  та проєкти, які планують реалізувати.  Наталія Адамівна, психолог Орв’яницького ліцею, провела дебати кандидатів на голову ради старшокласників. У ході дебатів усі присутні змогли краще пізнати кандидатів  як особистостей, розгледіти лідерські якості та ораторські вміння. Шляхом таємного голосування головою ради старшокласників «Лідер»  було обрано Хохол  Вероніку, голову осередку учнівського самоврядування  Орв’яницького ліцею. На завершення засідання було обговорено пропозиції до плану роботи старшокласників на 2024/2025 навчальний рік.

Жваве спілкування відбувалося під час кави-брейк – за чашкою запашного чаю старшокласники активно обмінювалися враженнями та робили фото на згадку. 

ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ>>>>>>>>>>>>>