ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ «ЛІДЕР» ДУБРОВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
24 квітня 2024

ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ «ЛІДЕР»

ДУБРОВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

24 квітня 2024 року відбулося засідання ради старшокласників «Лідер» Дубровицької міської ради. На засіданні були присутні: Ніна Стасюк – начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради; Тетяна Мелещук – головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради; голови осередків учнівського самоврядування та педагоги-організатори 18 закладів освіти; соціальний працівник Міжнародного фонду охорони здоров’я та навколишнього середовища «Регіон Карпат NEEKA», Ігор Хоменко та психолог фонду, Ольга Малахова. Модератором заходу була Христина Охмак – голова ради старшокласників «Лідер».  

 На початку засідання присутні виконали гімн ради старшокласників та вшанували хвилиною мовчання всіх захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, тих хто віддав своє життя за наше майбутнє! 

Музичне вітання для усіх присутніх подарувала переможниця територіального етапу огляду-конкурсу «Юна зірка», учениця Дубровицької гімназії №1, Дарина Боковець.

Як формувати позитивне ставлення до людей, мотивувати бажання оволодіти навичками конструктивного спілкування й соціальної взаємодії; учити контролювати власні емоції та дії. Про це і не тільки навчав тренінг «Мистецтво здорової взаємодії», який провела Ольга Малахова, психолог благодійного фонду  «Регіон Карпат».   

Ніна Стасюк, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради обговорила з старшокласниками актуальні питання: впровадження профільної освіти та  функціонування академічного ліцею у громаді.  

 Про роботу за 2023/2024 н.р. прозвітувала голова ради старшокласників «Лідер» Христина Охмак. Вона подякувала членам ради за співпрацю та наголосила на тому, що учнівське самоврядування має потужний вихов­ний потенціал, розвиває лідерські якості, формує соціальний досвід, створює простір для самореалізації, виховує активних громадян держави!

Згодом старшокласники переглянули добірку виконання гімну ради старшокласників осередками  учнівського самоврядування закладів освіти, поділилися досвідом із реалізації проєктів  та взяли участь у флешмобі «Подякуй Захисникам!».

Традиційно, на підсумковому засіданні, ми відзначаємо наших лідерів, цьогорічних випускників закладів освіти, які очолювали осередки учнівського самоврядування. Подякою відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради та Подякою ради старшокласників «Лідер» Дубровицької міської ради за активну громадянську позицію, соціальну активність, творчу ініціативу та активну участь у житті ради старшокласників «Лідер» були нагородженні лідери-випускники закладів освіти.

Неформальне спілкування  відбувалося під час кави-брейк – за чашкою запашного чаю чи кави  старшокласники  активно обмінювалися враженнями, думками та робили фото на згадку. 

ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ>>>>>>>>>>>>

ДОБІРКА ВИКОНАННЯ ГІМНУ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ "ЛІДЕР">>>>>>ТУТ