ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ «ЛІДЕР» ДУБРОВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
3 квітня 2023

ЗАСІДАННЯ РАДИ СТАРШОКЛАСНИКІВ «ЛІДЕР»

ДУБРОВИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Цікаві  ідеї та неймовірна енергетика  так в загальному можна сказати про   засідання ради старшокласників «Лідер» Дубровицької міської ради, яке відбулося  04 квітня 2023 року на базі Центру дитячої та юнацької творчості. На засіданні були присутні: голови  осередків учнівського самоврядування та педагоги-організатори 18 закладів освіти; Галина Рабешко, головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради; Мирослава Антосюк, методист Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради; Наталія Буткевич, практичний психолог Орв’яницького ліцею. Модератором заходу була Марія Яцута, голова ради старшокласників «Лідер» Дубровицької міської ради, голова учнівського комітету Колківського ліцею.

На початку засідання присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв  російсько-української війни.

З вітальним словом до присутніх звернулася Галина Рабешко,  головний спеціаліст відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради. Галина Захарівна також обговорила з лідерами питання проведення звітів та виборів в осередках учнівського самоврядування у 2022/2023 н.р. та подякувала старшокласникам за їх свідому громадянську позицію та вагомий внесок у розвиток учнівського самоврядування в закладах освіти.

З музичним дарунком виступила  Ілона Чмуневич, заступник голови учнівського комітету Бережківського ліцею, цьогорічний переможець (І місце)  територіального етапу конкурсу української естрадної пісні «Юна зірка».  Психологічний  тренінг «Інформаційна гігієна під час війни» провела  Наталія Буткевич, практичний психолог Орв’яницького ліцею. Наступний етап – марафон унікальних проектів,  презентація лідерами проведених  заходів  у 2022/2023 н.р.  Лідери прийшли до висновку, що всіх їх об’єднують не лише навчання, спільні проєкти, а й бажання творити добро, дарувати тепло своєї душі і серця іншим.

Старшокласники  активно працювали, засідання було продуктивним і дало усім поштовх до нових ініціатив та починань. На завершення всі присутні мали змогу переглянути виставку фоторобіт «Нескорена Україна».