МИРНОГО НЕБА ВСІМ ДІТЯМ НА ПЛАНЕТІ!
2 червня 2022

МИРНОГО НЕБА ВСІМ ДІТЯМ НА ПЛАНЕТІ!

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято  – Міжнародний день захисту дітей. Особливо важливим це свято є під час війни, коли багато дітей стали сиротами, втратили житло або поїхали з рідного міста. Діти потребують любові, турботи і батьківської ласки. Дуже  хочеться, щоб кожне дитяче серце не було обділене цим щастям.

  01 червня з нагоди Міжнародного дня захисту дітей в парковій зоні                    м. Дубровиця  відбулося свято «Україна – дітям». До святкового дійства долучилися і працівники Центру дитячої та юнацької творчостіДубровицької міської ради. Для діток було проведено майстер-клас із виготовлення дитячої іграшки «Барвистий метелик». Майстер-клас пройшов творчо, цікаво та натхненно. Діти із задоволенням власноруч вирізали ножицями метелики різних кольорів із фоамірану, надавали їм об’ємної форми, оздоблювали бусинками, стрічками та приклеювали на паличку.Юні умійки залишилися надзвичайно задоволені  результатом своєї творчої праці.

Діти    це наше майбутнє, наша гордість,  наше щастя. Це неоціненний скарб, який ми захищаємо ціною власного життя. Нехай кожна дитина буде щасливою під мирним небом у рідній Україні!