Святкування Дня міста Дубровиці
20 липня 2021

Святкування Дня міста Дубровиці

18 липня місто Дубровиця відзначає свій день народження. Цьогоріч місту виповнюється 1016 років з дня його заснування. 

На дубровичан та гостей міста чекала цікава святково-розважальна програма: фотозони, виступи місцевих колективів художньої самодіяльності, фотовиставки, спортивно-розважальні змагання, шоу мильних бульбашок тощо.  

Долучилися до святкової програми і працівники Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради. Упродовж дня на майдані Злагоди діяла святкова фотозона, де всі бажаючі мали змогу зробити фото на згадку.  Для діток від 4 до 8 років було проведено святковий марафон «Швидкі коліщата». Учасники марафону  повинні були здолати заздалегідь підготовлену  дистанцію, використовуючи при цьому різноманітний дитячий транспорт. По завершенню дійства усі учасники отримали повітряні кульки, пам’ятні сувеніри та солодкі подарунки. Згодом, вже у центральній парковій зоні, для діток було проведено майстер-клас із виготовлення прикрас «Зроби сам». Діти виготовляли різноманітні прикраси для волосся та плели патріотичні браслети.

Свято пройшло надзвичайно цікаво та весело, у радісній, невимушеній атмосфері.   А як підсумок – незабутні дитячі враження та емоції, а також, щирі слова вдячності від батьків та мешканців міста!