І КОЖЕН ФІНІШ - ЦЕ, ПО СУТІ, СТАРТ…
27 травня 2021

І КОЖЕН ФІНІШ   -  ЦЕ,  ПО СУТІ,  СТАРТ…


26-27 травня  2021 року у Центрі дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради пройшли підсумкові заняття студії розвитку дитини «МіМі». Формат занять відрізнявся від вже звичних, адже проводилися вони у присутності директора закладу Миколи Семенюка та заступника директора Галини Ващишиної.

Студія розвитку дитини «МіМі»–  це вибір тих батьків, хто розуміє, наскільки важливим є ранній розвиток дитини, хто хоче зробити дитинство свого малюка яскравим і радісним, дати дитині можливість всебічно розвинути свої здібності. Упродовж року вихованці двічі на тиждень відвідували  заняття «Весела ритміка» (керівник Вікторія Семенюк), «Цікава англійська» (керівник МирославаАнтосюк) та «Вправні пальчики» (керівники Світлана Криворучко та Марія Кузіна).

Спочатку діти продемонстрували те, чого вони навчилися упродовж року на гуртках. Приємною несподіванкою для діток став виступ вихованців театру ляльок «Сонечко», керівник Світлана Криворучко.  Згодом, із вітальним словом  до вихованців студії розвитку дитини звернувся директор Центру дитячої та юнацької творчості Микола Семенюк, який побажав діткам успіхів у навчанні, бути справжніми людьми та любити свою Батьківщину. Усім вихованцям директор вручив дипломи та солодкі подарунки: майбутнім школярам – дипломи випускника студії розвитку дитини, а вихованцям, які ще будуть продовжувати навчання у студії  – дипломи за успішне завершення навчального року.

По завершенню занять дітки мали змогу поспілкуватися вже за святковим солодким столом. Радісно, весело, хвилююче та сумно водночас…Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та улюбленими педагогами, але ця розлука недовготривала. Швидко пробіжить літо і вже у вересні Центр дитячої та юнацької творчості гостинно чекатиме маленьких випускників на інші, не менш цікаві та користі гуртки.  


ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ>>>>>>>>>>>>>>>>