Виставка робіт «Великодні мотиви»
26 квітня 2021

ВИСТАВКА РОБІТ "ВЕЛИКОДНІ МОТИВИ"

У Центрі дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради  з 26 квітня 2021 року діє  виставка робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Великодні мотиви». Метою виставки є популяризація серед учнівської молоді традицій писанкарства, відродження українських звичаїв, формування бережливого ставлення до національних цінностей та  пошук і підтримка обдарованої учнівської молоді.

          Вихованці разом із керівниками гуртків  виготовили писанки, мальованки, крашанки, великодні композиції та малюнки. Для оформлення писанок вихованці використовували різні підручні матеріали. Так, для класичної писанки – віск та фарби, для нетрадиційної – кольорові нитки, бісер, фоаміран, вовну, паперові серветки, соломку тощо.

        Кожна дитина проявила свою фантазію та вклала душу в розписування писанки, адже розмальовування чи виготовлення   різними техніками писанок вже давно стало улюбленим передвеликоднім заняттям гуртківців  та керівників гуртків Центру дитячої та юнацької творчості.  Всі писанки яскраві, творчі та неординарні, випромінюють щирість, безпосередність та позитивну енергетику.

Щиро запрошуємо всіх бажаючих переглянути роботи наших талановитих  вихованців та вітаємо усіх із Великодніми святами!

 

         Окрім того, вихованці нашого закладу долучилися до акції «Великодня писанка», яку проводить відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Дубровицької міської ради. Понад тридцять писанок, виготовлених різними техніками, було передано для прикрашання головної писанки міста Дубровиця.