ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ЗАОЧНОГО ГУМАНІТАРНОГО КОНКУРСУ "КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ"
13 квітня 2021

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО ЗАОЧНОГО ГУМАНІТАРНОГО КОНКУРСУ "КОСМІЧНІ ФАНТАЗІЇ"

Нещодавно комунальним закладом «Рівненський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Рівненської обласної ради було проведено обласний гуманітарний конкурс «Космічні фантазії».

Цьогоріч на розгляд журі конкурсу було представлено понад  300 робіт із 27 закладів загальної середньої та позашкільної освіти області у таких номінаціях: «Література та журналістика», «Образотворче мистецтво», «Декоративно-прикладне мистецтво», «Філософія та історія». На конкурс були подані кращі роботи вихованців Центру дитячої та юнацької творчості та учнів закладів загальної середньої освіти Дубровицької  територіальної громади, переможців відбіркового етапу  гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».

За результатами роботи журі Дубровицька територіальна громада  виборола  ІІІ місце у колективній першості. У різних номінація призові місця здобули:

Номінація  «Образотворче мистецтво»:

«Живопис (акварель)»

І місце – Грейнер Валерія, вихованка студії образотворчого мистецтва «Юні Пікассо» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Космічне місто».

 «Живопис (гуаш)»

ІІІ місце – Шинкар Дарина, учениця Лютинського ЗЗСО, за роботу «Незвіданий космос».

«Графіка»

І місце – Чирук Анна, вихованка студії образотворчого мистецтва «Юні Пікассо» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу  «Місяць на долоні».

Номінація «Декоративно-прикладне мистецтво:

«М’яка іграшка»                       

І місце – Шинкар Мирослава, вихованка гуртка «Валяння вовною» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Малюк «Йода»;

ІІ місце – Красько Вікторія, учениця Орв’яницького ЗЗСО, за роботу «Інопланетянин».

 «Оригамі»:

ІІІ місце – колективна робота вихованців гуртка  «Паперопластика» Центру дитячої та юнацької творчості Дубровицької міської ради, за роботу «Політ навколо планети».

Номінація «Література та журналістика:

 «Поезія»

І місце – Балашук Евеліна, учениця Берестівського ЗЗСО, за роботу «Я у космосі була!».

Щиро вітаємо переможців та їх наставників! Бажаємо і надалі натхнення, віри у свої сили та успіхів у подальших конкурсних випробуваннях!