ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ З ТКАНЕПЛАСТИКИ «ОКСАМИТОВИЙ РАЙ»
11 січня 2021

ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ З ТКАНЕПЛАСТИКИ «ОКСАМИТОВИЙ РАЙ»

Відповідно до плану проведення обласних заходів із дітьми та учнівською молоддю за напрямами позашкільної освіти у 2020 році, затвердженого наказом управління освіти і науки  Рівненської обласної державної адміністрації від 28 грудня 2019 року № 536 з 15 по 31 грудня 2020 року  навчально-методичним центром естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів у Рівненській області був проведений обласний етап конкурсу з тканепластики «Оксамитовий рай».

На розгляд журі були запропоновані роботи за такими напрямами: об’ємна тканепластика, штучні квіти, народна лялька, м’яка іграшка, аплікація, вишивка стрічкою, печворк.

На конкурс було представлено 237 робіт із закладів загальної середньої та позашкільної освіти усіх районів області, закладів освіти об’єднаних територіальних громад, міст Рівне, Дубно, Острог та Вараш, у тому числі і 7 робіт вихованців Дубровицького центру позашкільної освіти.

За результатами роботи журі Костюкевич Ангеліна, вихованка гуртка «Ниткографія», виборола  ІІІ місце у номінації «Аплікація»  за роботу «Прихід весни»,  (керівник гуртка Людмила Гурик).

Щиро вітаємо Ангеліну та її наставника із призовим місцем, зичимо творчої наснаги та успіхів у подальших конкурсах!