До нас завітав Святий Миколай!
17 грудня 2020

До нас завітав Святий Миколай!


Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Це свято завжди було днем радості і чудес, адже за традицієюсв.Миколай приносить чемним дітям подарунки, а неслухняним  різочки!

Напередодні свята 16 та 17  грудня 2020 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти відбулися святкові дійства до дня св.Миколая для вихованців студії розвитку дитини «МіМі», а це дітки віком від 4 до 6 років. До малечі завітали казкові герої Лисиця Аліса та Свинка Пеппа, які разом із керівником гуртка «Весела ритміка» Вікторією Семенюк  провели веселі ігри, цікаві руханки, запальні хороводи.  Згодом діти разом із батьками переглянули виставу «Друзі з біди визволять завжди», яку підготували вихованці театру ляльок «Сонечко», керівник Світлана Криворучко. Весело та емоційно виконала малеча  пісеньку на англійській мові, керівник гуртка «Цікава англійська»  Мирослава Антосюк. Вихованці хореографічного гуртка подарували усім присутнім запальний народний танець та ритмічний хіп-хоп, керівник Софія Березняк.

Швидко минув час і настала найурочистіша мить – до зали завітав св.Миколай. Він привітав усіх із прийдешніми святами, побажав усім миру, радості та здійснення мрій! Всі вихованці та учасники свята з рук св.Миколая отримали солодощі та  подарунки. 

ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ>>>>>>>>>>>>