РАЙОННИЙ ЗАОЧНИЙ КОНКУРС ФОТОРОБІТ «МОЯ УКРАЇНО!»
22 жовтня 2019

РАЙОННИЙ ЗАОЧНИЙ КОНКУРС ФОТОРОБІТ

«МОЯ УКРАЇНО!»

        Відповідно плану роботи управління  освіти, молоді та спорту Дубровицької районної державної адміністрації на 2019 рік та з метою залучення школярів молодшого віку до технічної творчості на базі центру позашкільної освіти проходив районний заочний конкурс  фоторобіт «Моя Україно!»

       На конкурс було подано 125 фотографій, які представили 15 закладів освіти району: центр позашкільної освіти,  НВК «Ліцей-школа», Колківський, Селецький, Лютинський, Удрицький, Берестівський, Перебродівський, Будимлянский НВК; Людинська, Золотинська, Висоцька,  Бережківська,  Кривицька ЗОШ; Лісівська філія Сварицевицького НВК.

     Згідно з Положенням про проведення конкурсу фоторобіт «Моя Україно!»  підсумки підводились за номінаціями: «Портрет», «Пейзаж», «Натюрморт», «Жива природа»,  «Жанрове фото», «Позажанрове фото», «Архітектура»,  «Експериментальне фото», «Репортажне фото».  Найбільше фоторобіт представлено у номінаціях «Жива природа» та «Жанрове фото». Кращі 33 фотороботи будуть представляти наш район на обласному конкурсі. 

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ>>>>>>>>>>>