СВЯТО ВДАЛОСЯ
23 травня 2019

СВЯТО ВДАЛОСЯ

22 травня  2019 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти відбулося феєричне завершення навчального року для вихованців студії розвитку дитини «МіМі».        

До слова, студія розвитку дитини «МіМі» налічує понад 40 вихованців віком від 3 до 6 років, які займаються у чотирьох різновікових групах. Вихованці двічі на тиждень відвідували  заняття «Весела хореографія» (керівник Семенюк В.А.), «Цікава англійська» (керівник Антосюк М.В.) та «Вправні пальчики» (керівник Місько Н.А.).

Керівники гуртків організували святкову програму із іграми, конкурсами, розвагами, солодощами та подарунками. Батьки та всі запрошені мали змогу почути пісеньки, виконані  англійською мовою та побачити хореографічні композиції, а також стати учасником майстер-класу із виготовлення сувеніру «Смайлик». Упродовж всього свята вихованців та гостей розважали казкові герої Лисиця Аліса та Кіт Базиліо з цікавими жартами та вдалим гумором.

Вихованців привітав  Микола Ілліч Семенюк, директор центру позашкільної освіти, вручивши  пам’ятні медальки, подарунки та повітряні кульки. А по завершенню свята усіх, і дорослих і малечу, чекав ще один сюрприз – святковий стіл із солодощами.

Щирі посмішки діток та слова подяки від батьків свідчать про одне – свято вдалося!

ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ >>>>>>>>>>>>>