СТУДІЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ «МІМІ»
9 листопада 2018

СТУДІЯ РОЗВИТКУ ДИТИНИ «МІМІ»

З 05 по 08 листопада 2018 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти проходили відкритті заняття студії розвитку дитини «МіМі». На заняття були запрошені батьки вихованців, дирекція та керівники гуртків закладу, представники ЗМІ. Присутні  мали змогу побачити у якій формі  проходять заняття, які методи роботи використовують педагоги,  відчути, яка  атмосферу панує під час навчально-виховного процесу, тощо.

По закінченню занять вже у неформальній обстановці тривало обговорення  побаченого. Особливо приємно було чути схвальні відгуки саме від батьків. Вони неодноразово говорили, що  діти із задоволенням ідуть у так звану «іграшкову школу» та всього лише  за  два місяці багато нового  навчилися. 

         Студія розвитку дитини «МіМі» налічує 45 вихованців віком від 3 до 5 років, які займаються у чотирьох різновікових групах. Вихованці мають змогу двічі на тиждень відвідати заняття «Весела хореографія», «Цікава англійська» та «Вправні пальчики». Для більш успішного навчально-виховного процесу на заняттях використовується дидактичний матеріал: яскраві плакати, малюнки з зображенням предметів, істот та явищ, іграшки, ігри, роздатковий матеріал, різноманітні фото-, аудіо- та відеоматеріали.  Заняття проходять у затишних кабінетах, обладнаних сучасними засобами навчання  та у теплій, приємній атмосфері.

ФОТОГАЛЕРЕЯ ТУТ>>>>>>>>>>>>>