Районний конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край»
16 квітня 2018

Районний  конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого 

мистецтва «Знай і люби свій край»

         З метою залучення  учнівської молоді до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі і в своєму житті, підтримки та розвитку декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва, сприяння реалізації творчих задумів учнівської молоді, 02 квітня  2018 року на базі Дубровицького центру позашкільної освіти відбувся І етап обласного конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».  

         На конкурс  було подано  близько 200  експонатів  учнів закладів освіти району  та 22  вироби вихованців гуртків Дубровицького центру позашкільної освіти. Конкурсні роботи були представлені у  двох розділах: «Декоративно-ужиткове мистецтво» та «Образотворче мистецтво».

         У конкурсі взяли участь 29 закладів освіти: Дубровицький НВК «Ліцей-школа», Бережницький, Берестівський, Великоозерянський, Велюнський, Залузький, Колківський, Миляцький, Мочулищенський, Орв’яницький, Осівський, Перебродівський, Сварицевицький, Селецький, Туменський, Удрицький, Будимлянський,  Жаденський, Заслуцький, Нивецький, Підлісненський, Смородський НВК та  Висоцька, Кривицька, Людинська, Золототинська, Зеленська,  Дубровицька  №1,  Дубровицька №2 ЗОШ  та Дубровицький центр позашкільної освіти.

Кращі 27 виробів подано на обласний конкурс декоративно-ужиткового і  образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край».

         Відповідно до  результатів  роботи журі,  грамотами управління освіти, молоді та спорту Дубровицької районної державної адміністрації за зайняті ПЕРШЕ, ДРУГЕ і ТРЕТЄ місця  нагороджено:>>>>>>>>>>>>>