Засідання районної ради старшокласників «Лідер»
13 лютого 2018

Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

       13 лютого 2018 року у центрі позашкільної освіти пройшло чергове засідання районної ради старшокласників «Лідер». На засідання прибули представники від 32 закладів освіти Дубровицького району.

           На засіданні були присутні головний спеціаліст управління освіти молоді та спорту  Галина Рабешко та методист центру позашкільної освіти Мирослава Антосюк.  Галина Захарівна   повідомила, що у районі створено координаційний центр з національно-патріотичного виховання дітей та молоді,  затверджено план  заходів з національно-патріотичного виховання та  звернулася до усіх присутніх з побажаннями цікаво та плідно провести час. Мирослава Володимирівна закликала активніше долучитися до реалізації проекту районної ради старшокласників «Пізнай очима свою країну».

        Ще до початку засідання усі присутні мали змогу переглянути тематичні шкільні  газети  «З Україною в серці!»

      В рамках обімну досвідом Денис Сухович, мер Дубровицького НВК «Ліцей-школа», презентував діяльність Мерії – органу учнівського самоврядування. 

      На домашнє завдання лідерам необхідно було підготувати презентації шкільних прес-центрів за 2017/2018 навчальний рік. Цікаво було дізнатися  про те, як працюють у тому чи іншому закладі освіти над випуском газети, які рубрики є найпопулярнішими, як збирають та обробляють інформацію, беруть інтерв’ю,  працюють над оформленням, тощо.

          Тренінг «Лідер – це ти…» провела практичний психолог Залузького НВК Валентина Пилипівна Котяш. У ході тренінгу учасники дізналися про те, чи мають вони лідерський потенціал, про шляхи самовдосконалення та основні риси лідера.   

         На завершення  зустрічі, яка пройшла напередодні Дня св.Валентина,  усі обмінялися валентинками з словами-побажаннями та на згадку про чудово проведений час зробили спільне фото.