Всеукраїнський форум учнівського самоврядування «Відповідальне лідерство – шлях до успіху»
11 грудня 2017

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФОРУМ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ 

«ВІДПОВІДАЛЬНЕ ЛІДЕРСТВО – ШЛЯХ ДО УСПІХУ»

З 05 по 07 грудня 2017 року у м.Ірпінь Київської області проходив Всеукраїнський форум учнівського самоврядування «Відповідальне лідерство – шлях до успіху». Організаторами заходу виступили Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством молоді та спорту за підтримки Уповноваженого Президента України з прав дитини.

Відрадно, що у форумі брала участь і Жуковська Софія, заступник голови Дубровицької  районної ради старшокласників «Лідер», учениця Сварицевицького НВК. Делегацію Рівненської області, до якої увійшли також лідери Рівненського  та Гощанського районів,  очолювала    Ровкач Ангеліна Василівна, головний спеціаліст управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації.

Участь у відкриті форуму взяли: заступник Міністра молоді та спорту Олександр Ярема, генеральний директор Директорату захисту прав дітей Міністерства соціальної політики Світлана Ільчук та український музикант, фронтмен гутку «Антитіла» Тарас Тополя.

Програма форуму була цікавою та насиченою: презентації кращих практик роботи учнівського самоврядування; презентація діяльності та можливостей від партнерських програм і організацій; тренінгова програма Української Академії Лідерства «Розвиток особистості та лідерства»; тематичне обговорення «Учнівське самоврядування: польський досвід та перспективи в Україні» тощо.