На ювілей до Білорусі
27 листопада 2017

На ювілей до Білорусі

      24 листопада 2017 року, делегація освітян та учнів Дубровиччини, на чолі  з директором центру позашкільної освіти Семенком М.І.,  відвідала сусідню Республіку Білорусь.

      Візит відбувся на  запрошення Столінського відділу освіти, спорту і туризму з нагоди святкування 5-річного ювілею ансамблю танцю «Карамель» Столінського районного центру дитячої творчості та  з метою розвитку дружби, партнерства, співробітництва в галузі освіти, культури між Дубровицьким і Столінським районами. 

  У святковому концерті, приуроченому ювілею танцювального колективу, в якості гостей свята виступили вихованці гуртка вокального співу Дубровицького центру позашкільної освіти, який працює на базі Колківського НВК (керівник Скибан Л.М.), хореографічний колектив «Джаз-Денс» Дубровицького НВК «Ліцей-школа» (керівник Гаврильчик Л.М.) та Конончук Олександра, учениця  Орв’яницького НВК.

    Учасники делегації також мали змогу відвідати басейн в  оздоровчому  комплексі  «Аквамарин», ознайомитися з діяльністю Столінського районного центру дитячої творчості та  отримали запрошення на святковий солодкий стіл від ювіляра.

        Сподіваємося на подальший розвиток дружніх відносин та співробітництва між освітянськими галузями  Дубровиччини та Столінщини!