ХІ обласний зліт лідерів учнівського самоврядування
23 червня 2017

ХІ  обласний зліт лідерів учнівського самоврядування


     22-23 червня 2017 року на  базі Дубровицького центру позашкільної освіти проходив ХІ обласний збір лідерів учнівського самоврядування. У зборі взяли участь 15 команд, які представляли районні та міські осередки лідерів учнівського самоврядування.

      З вітальним словом до присутніх звернулися: голова Дубровицької районної державної адміністрації Петрушко Микола Михайлович; головний спеціаліст управління освіти  і науки Рівненської обласної державної адміністрації  Ровкач Ангеліна Василівна; начальник управління освіти, молоді та спорту Дубровицької районної державної адміністрації Стасюк Ніна Іванівна. 

       Відповідно до програми ХІ обласного зльоту лідерів учнівського самоврядування у рамках заходу відбулися:тренінги для лідерів: «Мистецтво  публічного виступу» (практичний психолог Орв’яницького НВК Будкевич Н.А.), «Безпечний інтернет  та соціальні мережі» (практичний психолог Дубровицького НВК «Ліцей-школа» Твердюк Т.Б.), «Лідерство і тімбілдінг» (практичний психолог ЗОШ І-ІІІ ст..№2 м.Дубровиця Твердун Т.М.);

- флешмоб «З Україною в серці»;

- екскурсія до Дубровицького костелу; 

- ретро - вечірка в стилі 80-х, 90-х років;

- звіт президії обласної ради про роботу за навчальний рік;

- вибори голови обласної ради.  

        Під час урочистого відкриття  та закриття збору лідерів мали змогу виступити учні, які упродовж навчального року виборювали призові місця у тих чи інших конкурсах. А саме, команда Висоцької ЗОШ І-ІІІ ст.. «Міцні горішки» - переможець районного етапу  та призер обласного етапу фестивалю «Молодь обирає здоров’я»; володар гран-прі районного конкурсу естрадної пісні  Олена Воробей, учениця Колківського НВК; володар гран-прі конкурсу патріотичної пісні «Поліська січ» Оксана Куришко, учениця Залузького НВК, переможці  фестивалю «Бурштинові таланти» у номінації «Вокальне мистецтво» дует «Коралі» у складі Осецької Ярослави та Дячук Олександри, учениць Дубровицького НВК; переможець міжнародного конкурсу бальних танців Христина Клімчук, учениця Дубровицького НВК. Ведучими урочистостей були Яковець Євгенія та Разкевич Надія, учениці Бережківської ЗОШ І-ІІІ ст.

       Флешмоб «З Україної в серці» пройшов на одному диханні і не залишив байдужими нікого, як учасників так і пересічних перехожих. Майдан Злагоди заполонив розмай  синьо-жовтих  барв, у вигляді  державних   прапорів, стрічок та переважно червоно-чорних вишитих рушників.   До проведення цього дійства  були залучені учні усіх навчальних закладів міста.

  Окремі слова подяки хочемо висловити Ірині Семенівні Деркач за цікаву,  захоплюючу розповідь та презентацію про історію та сьогодення Дубровицького костелу.

      Драйвова, запальна,  весела… це про ретро-вечірку лідерів у стилі 80-90-х років, що проходила просто неба  на території гуртожитку Дубровицького НВК. Були на вечірці конкурси, вікторини, танці, караоке,  і, звичайно, дефіле. Організаторами вечірки були учні та вчителі ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 м.Дубровиця та працівники центру позашкільної освіти. Гармонійно доповнювали дійство ведучі вечірки Мирослава Бовгира та Андрій Архипов, які впевнено почувалися  на сцені.

        На посаду голови обласної ради претендували 3 кандидати: Тимановська Сніжана, представник ради рівненської ДС «Екіпаж»; Корженевський Владислав, представник Дубенської ради старшокласників;   Жуковська Софія, представник Дубровицької районної ради старшокласників. Всі претенденти виступили зі своїми передвиборчими програмами в яких окреслили свої ідеї  та плани на майбутнє та розповіли про свої захоплення та  досягнення.  Згодом, Тетяна Твердюк, психолог Дубровицького НВК «Ліцей-школа», провела  дебати між кандидатами. В ході дебатів  кандидати на голову обласної  ради мали можливість   продемонструвати свої лідерські якості та ораторські здібності.  Складно було передбачити, хто ж переможе, адже всі претенденти виявилися сильними, неординарними  особистостями, вартими звання лідера.  Шляхом таємного голосування головою обласної ради старшокласників було обрано Корженевського Владислава.   

          Директор центру позашкільної освіти Семенюк Микола Ілліч висловив сподівання зустрітися знову та на згадку про Дубровицький центр позашкільної освіти  подарував усім пам’ятні фотографії, зроблені під час збору лідерів.

       Висловлюємо щиру  подяку народному депутату України Василю Яніцькому та керівнику торгового центру «Комфорт» Сергію Островцю за фінансову підтримку у проведенні ХІ обласного збору лідерів учнівського самоврядування.

      Захід завершився  словами вдячності за щире спілкування  та сподіваннями на плідну роботу у наступному навчальному році. 

ФОТОГАЛЕРЕЯ>>>>>>>>>>>>>