Участь в обласних етапах Всеукраїнських масових заходів: виставки-конкурсу «Український сувенір» та новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція»
12 січня 2017

Участь в обласних етапах Всеукраїнських масових заходів: виставки-конкурсу  «Український сувенір» та   новорічно-різдвяної виставки  «Новорічна композиція»

        Визнані серед кращих вихованці гуртків Дубровицького центру позашкільної освіти, які взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». Дипломами І ступеня управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за високий рівень виконання робіт, поданих на виставку, відзначені роботи вихованців гуртка «Технічний дизайн» центру позашкільної освіти (керівник Шпак Василь Володимирович) Годунка Андрія (іграшка-свищик «Котик-муркотик») та Євчука Анатолія (іграшка «Веселий півник»). Ці роботи ввійшли в експозицію від Рівненщини, що представлені на Всеукраїнській виставці.
   Дипломом ІІ ступеня управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за органічне поєднання національних художніх традицій і сучасних тенденцій формотворення у роботах, поданих на обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір», нагороджено наступних вихованців гуртків центру позашкільної освіти:
 Одейчук Дарину, вихованку студії образотворчого мистецтва «Веселі акварелі» за роботу рушник «Квітучі краї України» (керівник Мотрій Т.А.);
  Овдієнка Назарія, Краська Миколу, вихованців гуртка «Початкове технічне моделювання» за роботу «Книга слави» (керівник Мотрій С.В.).
    Паралельно проходив обласний етап Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція», у якій роботи вихованців гуртків центру позашкільної освіти також відзначені Дипломами ІІ ступеня управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації за високий рівень виконання робіт. Авторами їх є Лясковець Станіслав, гурток «Початкове технічне моделювання» (керівник гуртка Мотрій С.В.) у напрямі «Новорічна композиція» та Сидорчук Максим, гурток «Світ паперопластики» (керівник Сидорчук О.В.) у напрямі «Новорічна картина чи колаж».


         Ми пишаємося такими талановитими вихованцями! Хай іскорка творчості завжди допомагає їм і надалі долати вершини не лише обласних, а й всеукраїнських конкурсів.

">