Новорічні свята в центрі позашкільної освіти
25 грудня 2016

Новорічні свята в центрі позашкільної освіти

 

         Напевне, ніхто не заперечить, що найбільш очікуваним і бажаним серед малечі є свято зустрічі Нового року. Бо це привід для веселощів, бал-маскарадів із хороводами навколо ялинки, піснями та іграми.

         Саме такі казкові новорічні програми, як і завжди упродовж багатьох років, були проведені працівниками центру позашкільної освіти для вихованців закладу і дітей міста, батьки яких працюють у різних організаціях та установах, серед яких – Дубровицька районна державна адміністрація,    Дубровицький лісгосп, центральна районна лікарня, комбінат громадського харчування.

         Особливо піднесено 25 грудня, у неділю, пройшло свято для вихованців центру позашкільної освіти. Дітвора жваво і дружно (адже вони всі з одного колективу, добре знайомі, мають спільні інтереси) включалася у святкове дійство, яке супроводжувалося світловими та шумовими спецефектами.  Малеча із величезним задоволенням грала в ігри, до яких залучали їх казкові герої: Cніговик Олаф із улюбленого мультика, холодна Зима, прудка Пеппі Довгапанчоха, здатна на всякі витівки Поганка Мухоморівна, і, звичайно, Дід Мороз та Снігуронька.

Центр позашкільної освіти висловлює щиру подяку народному депутату України Василю Яніцькому та громадській організації «Сила волі» за надані солодкі подарунки для наших вихованців.

ФОТОГАЛЕРЕЯ>>>>>>>>>>>>>>>>