Засідання районної ради старшокласників «Лідер»
15 грудня 2016

Засідання районної ради старшокласників «Лідер» 

15 грудня 2016 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти пройшло чергове засідання районної ради старшокласників «Лідер». На засіданні  були присутні лідери 30 загальноосвітніх навчальних закладів, Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту Дубровицької РДА,  Мирослава Володимирівна Антосюк,  методист центру позашкільної освіти, Тетяна Борисівна Твердюк, психолог Дубровицького НВК «Ліцей-школа І-ІІ ст..».

З вітальним словом до усіх присутніх звернулася Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту. Галина Захарівна наголосила,  що  учнівське самоврядування у районі має бути дієвим, допомагати робити життя учнівської молоді цікавим та змістовним, сприяти всебічному розвитку нашої юної еліти, їх творчому зростанню та самореалізації.

Мирослава Володимирівна Антосюк, методист центру позашкільної освіти,  запевнила, що учнівська молодь сьогодні – це активні, творчі, дієздатні лідери, які можуть братися за серйозні справи, реалізовувати свій творчий потенціал, а збоку дирекції навчальних закладів та координаторів   вони завжди знайдуть підтримку.

Голова районної ради старшокласників Вікторія Хомич звітувала перед присутніми про роботу ради  за І семестр 2016/2017 н.р. та окреслила перспективи на майбутнє.

Дарина Галушко, заступник голови районної ради старшокласників та Яковець Євгенія, голова учнівського комітету Бережківської ЗОШ І-ІІІ ст., поділилися досвідом роботи з реалізації проектів національно-патріотичного виховання у Сварицевицькому НВК та Бережківській школі. Дарина розповіла про враження від участі у Всеукраїнському зльоті лідерів учнівського самоврядування, який проходив  01-03 грудня 2016 року у м.Києві.

Тетяна Борисівна Твердюк, психолог Дубровицького НВК «Ліцей-школа І-ІІ ст..»,  провела тренінг «Time-менеджмент – управління часом».  Лідери довідалися, що таке управління часом для сучасної людини, як ним правильно керувати та як все встигати.

Засідання районної ради старшокласників  пройшло цікаво,  кожен з присутніх висловив побажання зустрітися знову, адже це чудова можливість поспілкуватися з однолітками, чогось навчитися, відчути себе справжнім лідером.