Акція «Не будь байдужим!»
7 грудня 2016

Акція «Не будь байдужим!»

         Школярі Дубровиччини активно долучилися до загальнообласної благодійної акції до Дня Святого Миколая «Не будь байдужим!», яка проводилася в Дубровицькому центрі позашкільної освіти з 14 листопада по 05 грудня 2016 року з метою допомоги дітям Луганщини  в рамках реалізації угоди про налагодження партнерських відносин і співпраці між Рівненською обласною державною адміністрацією та Луганською обласною державною адміністрацією.

         Різноманітні  іграшки (в тому числі, м’які), настільні ігри, розмальовки, прикраси ялинкові та для волосся, зубні щітки, одяг, шкільно-письмове приладдя, новорічні маски та солодощі, – ось, мабуть, неповний, перелік подарунків, які подали своїм ровесникам із далекого для них сходу України учні з 17 загальноосвітніх закладів нашого району. Зокрема, це Дубровицький, Туменський, Бережницький, Берестівський,Колківський,Велюнський,Великоозерянський, Заслуцький, Орв’яницький, Мочулищенський, Лютинський, Лісівський  НВК, Висоцька, Дубровицька №1, Дубровицька №2, Кривицька, Бережківська, Людинська ЗОШ.

         І найважливіше, що все це готувалося з любов’ю, найкращими побажаннями з нагоди  Дня Святого Миколая  та новорічно-різдвяних свят.