Х обласний зліт лідерів учнівського самоврядування
26 травня 2016

Х  обласний зліт лідерів учнівського самоврядування

 

        З 24 по26 травня 2016 року на базі реабілітаційно-оздоровчого комплексу «Біле озеро»відбувся  Х  обласний  зліт  лідерів учнівського самоврядування. Захід  пройшов під гаслом «З вірою в себе».  У зльоті взяли участь 13 команд, які представляли районні та міські осередки лідерів учнівського самоврядування. Наш район представляла команда у складі  Дарини Галушко, учениці Сварицевицького НВК,  Вікторії  Хомич, учениці ЗОШ І-ІІІ ст..№2м.Дубровиці та Влади Антосюк, учениці ЗОШ І-ІІІ ст..№1 м.Дубровиці  та Мирослави Антосюк, координатора учнівського самоврядування.

Відповідно до  програми Х обласного зльоту лідерів учнівського самоврядування  у рамках заходу відбулись:

тренінги з тайм–менеджменту;                              

          творчі лабораторії  лідерів  учнівського  самоврядування  Рівненщини  за напрямками «Спікер року», «Інтелект  року», «Талант  року», «Волонтер року», «Журналіст  року»;

            патріотичний квест;

            флеш - моб  «Лідери  пізнають Україну»;

            акція «Хто, якщо не ти!»;

  конкурсна програма «Лідер року -2016».

   вибори голови та заступника обласної ради старшокласників Рівненщини.

У конкурсі  «Лідер року» наш район представляла  Дарина Галушко, яка здобула перемогу у номінації «Творча особистість». Дарина була нагороджена пам’ятним вимпелом, грамотою, грошовою премією та запрошена до участі  у Всекраїнському дитячому Форумі «Діти змінюють світ», який  буде проходии з 31 травня до 02 червня 2016 року у  Національному культурно-мистецькому та музейному комплексі «Мистецький Арсенал» ( м.Київ).

Під час закриття зльоту звучали слова подяки за участь  і допомогу в організації  оргкомітету, координаторам та керівникам, які завжди були поруч з дітьми. Зліт лідерів пройшов, але в серцях дітей це свято залишиться назавжди.