Засідання районної ради старшокласників «Лідер»
17 лютого 2016

Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

 17 лютого 2016 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти пройшло чергове засідання районної ради старшокласників «Лідер». На засідання прибули по два представники від 33 загальноосвітніх навчальних закладів району (голови учнівських комітетів та  їх заступники) Вже традиційно захід розпочався з виконання гімну районної ради старшокласників.

           На засідання були присутні головний спеціаліст управління освіти молоді та спорту  Галина Рабешко та методист Дубровицького центру позашкільної освіти Мирослава Антосюк.  Галина Захарівна   наголосила на тому, що сучасному суспільству потрібні енергійні, ініціативні люди, які володіють якостями лідера, здатні організувати діяльність та  звернулася до усіх присутніх з побажаннями цікаво та плідно провести час. Мирослава Володимирівна закликала активніше долучитися до реалізації проекту районної ради старшокласників «Поліська вишивка – молитва без слів».

Ірина Ракович, голова районної ради старшокласників повідомила про заходи заплановані до кінця навчального року та продемонструвала черговий випуск газети «Лідер-iform». Ірина повідомила про створення відкритої групи «Районна рада старшокласників Дубровиччини» в соціальній мережі Facebook та закликала активно долучитися до групи.

Ще до початку засідання всі присутні мали змогу переглянути тематичні шкільні  газети  «Всім серцем любіть Україну свою!»

         Згідно з програмою засідання учнівські комітети демонстрували відеоролики  з тем: «Без насильства життя яскравіше», «Разом за добро», «Батьки та діти», «Молодь за здорове майбутнє». Найкраще підготувались учнівські комітети Висоцької ЗОШ І-ІІІ ст., ЗОШ І-ІІІ ст..№1 м.Дубровиця, Лютинського НВК, Селецького НВК, Лісівського НВК, Золотинської ЗОШ І-ІІ ст..

На завершення лідери долучилися до  диспуту з теми «Права та обов’язки дітей», який провели голова учнівського комітету Висоцької ЗОШ І-ІІІст. Волкомурова Анастасія та її заступник.