"Моя країна не впаде на коліна"
29 жовтня 2015

«Моя країна не впаде на коліна»

         Під таким гаслом 29 жовтня 2015 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти за участю головного спеціаліста відділу освіти Дубровицької  районної державної адміністрації Г.З.Рабешко, методиста районного методичного кабінету Ю.Ю.Романушка, методиста центру позашкільної освіти М.В.Антосюк, голови районної ради старшокласників І.І.Ракович та голів учнівських комітетів із 33 загальноосвітніх навчальних закладів району пройшло чергове засідання районної ради старшокласників «Лідер».

            Головний спеціаліст  відділу освіти Галина Рабешко, привітала усіх присутніх  та наголосила на  важливості роботи районної ради старшокласників  з питань формування громадянської позиції школярів підкресливши реальність і важливість учнівсько-лідерських рішень. Зазначила,   що важливими ділянками роботи лідерів має бути і удосконалення профілактичної роботи в учнівському середовищі та формування здорового способу життя, ознайомлення з успішною практикою проектної діяльності, обмін досвідом роботи між шкільними органами самоврядування.  

           Олександр Рабешко, педагог-організатор Лютинського НВК виступив з презентацією громадської скаутської організації «Пласт», яка активно діє у цьому навчальному закладі.

                 Ірина Ракович, голова районної ради старшокласників «Лідер» провела круглий стіл з теми «Моя країна не впаде на коліна». Учасники круглого столу висловили свої думки та побажання з теми. Всі лідери мріють, щоб наша країна стала зразком демократії, соціальної справедливості та правових гарантів.

                Мирослава Антосюк, методист центру позашкільної освіти запропонувала створити відкриту групу «Дубровицька районна рада старшокласників «Лідер» у соціальній мережі Facebook, де розміщувати важливу та корисну інформацію, висвітлювати діяльність шкільних органів учнівських самоврядувань та закликала активно долучитися до групи.

               Юрій Романушко, методист районного методичного кабінету провів  тренінг «Патріотизм, як я його розумію». У ході якого лідери створювали стежину із символічних кроків, де висловили своє розуміння подальших дій, спрямованих на розбудову України та побажання нашій країні.  

         Гарний настрій, привітна атмосферасвідчили про те, що організатори заходу досягли поставленої мети. 


ФОТОГАЛЕРЕЯ>>>>>>>>>