Районний зліт лідерів учнівського самоврядування
13 травня 2015


РАЙОННИЙ ЗЛІТ ЛІДЕРІВ УЧНІВСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Щороку під завісу навчального року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти проходить зліт лідерів учнівського самоврядування. Цьогоріч цей захід пройшов 13 травня.
У зльоті взяли участь 47 представників з 32 навчальних закладів району; Ніна Іванівна Стасюк, начальник відділу освіти Дубровицької райдержадміністрації; Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст відділу освіти Дубровицької райдержадміністрації; Юрій Юрійович Романушко, методист районного методичного кабінету; Мирослава Володимирівна Антосюк, методист центру позашкільної освіти.
Розпочався захід уже традиційно, учасники заспівали гімн районної ради старшокласників. Згодом до усіх присутніх з вітальним словом звернулися Ніна Іванівна Стасюк, начальник відділу освіти та Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст відділу освіти. За результатами роботи за навчальний рік найактивніших лідерів, які у цьому році є випускниками загальноосвітніх навчальних закладів нагороджено грамотами відділу освіти Дубровицької райдержадміністрації. Грамотами відділу освіти також було нагороджено учнівські комітети – переможці районного конкурсу на кращу символіку обласної ради старшокласників.
Усім присутнім подарувала музичне вітання голова учнівського комітету ЗОШ І-ІІІ ст.№1 м. Дубровиця Шмідт Валерія.
Про роботу за навчальний рік прозвітувала голова районної ради старшокласників «Лідер» Надія Міщур. Вона подякувала членам ради за співпрацю та наголосила на тому, що робота у районній раді старшокласників - підготовка до свідомого громадського життя.
На посаду голови районної ради претендували 5 кандидатів (Годунко Лілія, голова учнівського комітету Колківської ЗОШ І-ІІІ ст..; Ракович Ірина, голова учнівського комітету Селецького НВК, Галушко Дарина, голова учнівського комітету Сварицевицького НВК, Шмідт Валерія, голова учнівського комітету Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.. №1 та Голубовська Іванна, мер Дубровицького НВК). Всі претенденти виступили зі своїми передвиборчими програмами в яких окреслили свої ідеї та плани на майбутнє та розповіли про свої захоплення та досягнення. Згодом, Юрій Романушко, методист районного методичного кабінету, провів ділову гру «Портрет переможця лідерських перегонів». В ході гри кандидати на голову ради мали можливість продемонструвати свої лідерські якості, вміння працювати у команді та ораторські здібності. Складно було передбачити, хто ж переможе, адже всі претенденти виявилися сильними, неординарними особистостями, вартими звання лідера. Шляхом таємного голосування головою районної ради старшокласників було обрано Шмідт Валерію, голову учнівського комітету Дубровицької ЗОШ І-ІІІ ст.. №1, заступником - Ракович Ірину, голову учнівського комітету Селецького НВК .
Проведенню патріотичного квесту «Україна понад усе!», який був запланований на завершення зльоту, завадив дощ. Проте погода за вікном ніяк не зіпсувала теплу, доброзичливу атмосферу у залі. Захід завершився словами вдячності за щире спілкування та сподіваннями на плідну роботу у наступному навчальному році.

ФОТОГАЛЕРЕЯ >>>>>>>>>>