Участь у засіданні обласної ради старшокласників
5 лютого 2015

Участь у  засіданні обласної ради старшокласників

  05 лютого 2015 рокуна базі Костопільського районного Будинку школярів та юнацтва відбулося засідання обласної ради старшокласників “ІМПУЛЬС” та школи управлінської майстерності для лідерів і координаторів учнівського самоврядування з теми: “Соціальна активність учнівської молоді – шлях до успішної самореалізації”.

    Наш район представляла голова районної ради старшокласників «Лідер» Міщур Надія та координатор учнівського самоврядування Мирослава Антосюк.

         З вітальним словом виступили начальник відділу освіти Костопільської райдержадміністрації Наталія Миколаївна Беляновська та головний спеціаліст управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації, координатор ОРС “ІМПУЛЬС”  Ангеліна Василівна   Ровкач.   

         Учасники засідання переглянули творчий звіт-презентацію діяльності районної асоціації дітей-лідерів Костопільcького  району “Ровесник”, а також, голова ОРС Микола Циганюк відзвітував про роботу ОРС “ІМПУЛЬС” за І семестр 2014-2015 навчального року.

      Лідери та координатори мали змогу відвідати цікаві тренінгові заняття із тем: “Вироблення комунікативних навичок, безпеки дітей в мережі Інтернет” та “Протидія насильству в сім’ї”, що провели спеціалісти із Центру підтримки громадських ініціатив “Чайка” та  екс-голова комісії захисту прав дітей ОРС Назар Степанов. У рамках проекту “Героям слава” відбулася соціальна арт-майстерня “Об’єднаймо зусилля заради миру та добра”.  Кожен із лідерів написав листа солдату, який згодом буде відправлений в зону АТО. На засіданні пройшло обговорення плану подальшої діяльності ОРС “ІМПУЛЬС”.

      Продовжило  засідання   ради   старшокласників свою роботу в Музеї лісу, де лідери асоціації “Ровесник” провели цікавий та енергійний народознавчий квест “Традиції рідного краю”. Також усі присутні відвідали пізнавальну екскурсію музеєм. А на завершення зустрічі педагоги та вихованці Костопільського районного Будинку школярів та юнацтва організували свято “Масляна”.