Новорічна вистава «Музика зими – 2015»
29 грудня 2014

«Музика зими – 2015»

         Новий рік — найулюбленіше свято дітвори. Яскрава ялинка, чарівна Снігуронька, добрий Дід Мороз та безліч чудових подарунків. Що може бути краще? А ще на Новий рік трапляються надзвичайні казкові історії.

Не  полишає    традицію  проводити новорічні  ранки  для  вихованців гуртків та маленьких мешканців міста і району Дубровицький центр позашкільної освіти, працівники якого організували   чудову  казку  з Дідом Морозом  і  Снігуркою,   казковими героями, іграми  і  конкурсами,  з  віршами  і  пісеньками,  хороводами  та  подарунками. 

Гарного настрою на святі  малечі додавали жарти і витівки Дюдюки.Не менш цікаво було спостерігати за пригодами космічних друзів Сріблянки та Лунтика.А яке ж новорічне свято без добрих справ чарівної Феї, Діда Мороза та Снігуроньки.

    Багато зусиль було докладено до створення костюмів, які вдало гармонували з образами та вражали своєю неповторністю, досконалістю та оригінальністю. А звукові і світлові спецефекти робили загальну атмосферу справді казковою. 

  Діти  це  наше  майбутнє,  і  тому  навіть  зараз,  в  складний  час,   ми  робимо  все  для  того, щоб дарувати  дітям   любов, тепло, турботу та  свято.