Засідання районної ради старшокласників «Лідер»
29 жовтня 2014

Засідання районної ради старшокласників «Лідер»

 29 жовтня 2014 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти пройшло чергове засідання районної ради старшокласників «Лідер».
 На засіданні були присутні лідери 34 загальноосвітніх навчальних закладів. Вже традиційно захід розпочався з виконання гімну районної ради старшокласників.
З вітальним словом до всіх присутніх звернулася Галина Захарівна Рабешко, головний спеціаліст відділу освіти Дубровицької РДА. Вона подякувала лідерам за організацію роботи в учнівських колективах та наголосила, що дуже важливо в сьогоднішній час не залишатись осторонь тих проблем, які існують у молодіжному середовищі, не бути байдужими до свого життя і життя своїх однолітків.

В ході проведення засідання Ігор Купріянович Котяй, вчитель історії Людинської ЗОШ висвітлив питання
«Формування національної свідомості, патріотичних почуттів дітей засобами національно-патріотичного виховання, суть понять «патріотизм», «націоналізм», «шовінізм».

Тетяна Борисівна Твердюк, психолог Дубровицького НВК «Ліцей-школа» провела диспут «Патріотизм – мода чи самосвідомість нації?» На завершення якого лідери з клаптиків паперу  створили карту України.

Ольга Жакунець та Олена Бордакова, учениці НВК «Ліцей-школа» поділилися досвідом міжнародної співпраці. Нещодавно вони в складі делегації відвідали Польщу в рамках міжнародного проекту "Польсько-українська молодіжна академія самоврядування”.

Мирослава Володимирівна Антосюк, методист центру позашкільної освіти, запропонувала лідерам обмінятися думками з теми: «Проблеми дозвілля сучасної молоді».  

Під завісу заходу Ангеліна Шмідт, заступник  голови районної ради старшокласників, організувала флеш-моб «Цигарка в обмін на цукерку», який пройшов в центрі міста.