Акція «Напиши листа воїну»
24 серпня 2014

Акція «Напиши листа воїну»

         Спочатку було досить гамірно, а потім настала надзвичайна тиша у фойє районного будинку культури 24 серпня, у День Незалежності України, коли вихованка центру позашкільної освіти Надійка Міщур розпочала своє дуже щире і проникливе звернення до присутніх, яке особливо стосувалося школярів та дітей молодшого шкільного віку з нагоди акції «Напиши листа воїну», що була організована і проведена педагогами Дубровицького центру позашкільної освіти.

         Надзвичайно високий дух патріотизму витав у повітрі, якого не було, напевне, за останніх десять років жодного разу, тому що всім болить питання  війни, яка відбувається на сході нашої держави. Адже немає жодного населеного пункту в нашому районі, як і по всій країні, звідки  б не пішли воїни на захист своєї Вітчизни.

         Тому такими щирими і по-дитячому безпосередніми були листи, малюнки, яких було більше тридцяти, та звернення на ватманах від школярів усіх навчальних закладів нашого міста. Усі ці побажання компактно висловлені в словах школярки Давидюк А.:

«Мала українка поліського краю

З родини таких патріотів, як ти,

Тобі посилаю дитячу підтримку:

«Живим повернися з цієї війни!!!»

         Сподіваємося, що дитячі побажання швидшого повернення живими, вираження їхньої любові до воїнів та гордості за них, впевненості в перемозі допоможе нашим захисникам і вижити, і перемогти.