"Надія Дубровиччини-2014" (творчий звіт Дубровицького центру позашкільної освіти)
21 травня 2014

ТВОРЧИЙ ЗВІТ ЦЕНТРУ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ


      21 травня 2014 року в приміщені районного будинку культури відбувся творчий звіт учнівського й педагогічного колективів Дубровицького центру позашкільної освіти, який проходив у рамках свята вшанування творчо обдарованої молоді району «Надія Дубровиччини – 2014».

       Ще до початку концерту всі бажаючі мали можливість переглянути виставку виробів вихованців гуртків художньо-естетичного напряму, технічної творчості, на якій було представлено понад 500 експонатів у різних техніках виконання: бісероплетіння, паперопластика, модульне орігамі,  квілінг, вироби з тіста, батік, художнє набивання на тканині, лозоплетіння, плетення з соломки, художня обробка деровини,  ізонитка, художня обробка шкіри, деку паж, в’язання спицями та гачком, макраме і багато ін. Кожен окремий виріб – справжнє диво, в яке його автор вклав душу і любов. А загалом уся виставка – неповторна  країна майстрів, яка  вражала своєю досконалістю та гармонійністю.

      Неабияк порадували  усіх присутніх вихованці  гуртка «Юні бджолярі» (керівник Гриневич М.Н.) Вони пригощали усіх бажаючих медом, зібраним під час заняття гуртка. Також представили на виставку різні види меду та продукти бджільництва: прополіс, пилок, забрус,  пергу, трутневий гомогенат, віск.

         Діяльність та досягнення у гуртків  туристсько-краєзнавчого та еколого-натуралістичного напрямів були висвітлені на банерах. Матеріали супроводжувалися цікавими фоторепортажами з походів, змагань, тощо.

Концертна програма теж видалася на славу. Під щирі оплески глядачів виступали вихованці зразкового дитячого естрадного колективу «Веселка» (керівник Семенюк В.А.).















А це понад п’ятдесят вихованців, що  займаються у чотирьох вікових групах. Найменші  - це дошкільнята, які роблять перші  кроки в  пісенній  творчості. Тепло зустріли присутні  ансамбль народного танцю  «Полісяночка» (керівник Янковська Я.В.). Для початківців творчий звіт став дебютом, а для титулованих – ще однією можливістю вразити всіх майстерністю та неповторністю.

«У нас чимало класних є ідей, і разом з нами – супер і окей!»  –  усі учасники концерту гуртом заспівали слова фінальної  пісні!

Концерт завершився… Проте не зупинилася клопітка робота ініціативних, творчих педагогів центру позашкільної освіти. Народжуються нові перспективні ідеї, які неодмінно будуть втілені у життя вже у наступному навчальному році, задля процвітання його величності Таланту!




ФОТОГАЛЕРЕЯ>>>>>>>