Зі святом, дорогі друзі, із Днем Перемоги!
9 травня 2014


Зі святом, дорогі друзі, із Днем Перемоги!


   День Перемоги –  це славний день, коли ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. Свята пам’ять про Велику Вітчизняну війну залишається з нами як високий зразок мужності, сили духу, самопожертви, тяжкої ратної праці, а водночас вічної скорботи за тими, хто віддав життя за свободу Вітчизни. Тому для нас, нащадків і спадкоємців солдатів Великої Перемоги, найвищим законом буття є вірність їх священній справі і нетлінній пам’яті, довічна шана і повага. 

   Цього дня у центрі позашкільної освіти вітали Ветеранів Великої Вітчизняної війни, працівників освіти Дубровицького району Кренька Федора Івановича (керівника гуртків центру позашкільної освіти) та Ванейчика Данила Кириловича (Осівський НВК) Н.І.Стасюк, начальник управління освіти, молоді та спорту; В.М.Твердюк, голова районної Профспілки працівників освіти; М.І.Семенюк, директор центру позашкільної освіти.

Ще раз схиляємося у доземному поклоні перед нині живими, усіма тими, хто проніс через лихоліття війни любов до Батьківщини і бажання бачити її заможною та квітучою.