Виставка з початкового технічного моделювання
1 квітня 2014

Виставка з початкового технічного моделювання

         З метою залучення школярів молодшого віку до технічної творчості з 01 по 03 квітня 2014 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти проведено виставку-конкурс   із  початкового  технічного  моделювання.

         У виставці-конкурсі взяли участь вихованці гуртків  науково-технічного напряму (початкового технічного моделювання та технічної естетики) із 18 загальноосвітніх навчальних закладів району (Висоцька, Кривицька, Крупівська, Золотинська, Узліська, Людинська ЗОШ, Миляцький, Орв’яницький, Озерський, Велюнський, Селецький, Бережницький, Берестівський, Будимлянський, Туменський, Перебродівський, Лісівський, Залузький, Підлісненський  НВК), які подали 31 експонат,  та 7 гуртків, які займаються на базі центру позашкільної освіти, що представили 17 виробів.  

         Розділи «Вироби в стилі народних мистецтв» «Сувеніри та м’яка іграшка є найбільш популярними у роботах учасників. Менше виробів у розділах «Найпростіші авіамоделі та ракетомоделі», «Найпростіші судномоделі», «Моделі різних машин та механізмів», «Найпростіші механічні ігри та іграшки», «Макети будівель».

         Кращі 15експонатів з 7 розділів представлені на обласну виставку. Це роботи вихованців гуртків під керівництвом  Дуки Н.А., Лавор О.А., Мотрія С.В., Позняка О.В., СавичЛ.В.