«Весняні вітання для мами»
19 березня 2014

"  ВЕСНЯНІ  ВІТАННЯ  ДЛЯ  МАМИ "

19 березня 2014 року у Дубровицькому центрі позашкільної освіти відбулося свято під назвою «Весняні вітання для мами», яке було організовано наймолодшими вихованцями зразкового дитячого естрадного колективу «Веселка» під керівництвом Вікторії Семенюк.  

Жіночі свята  проходять навесні, коли оживає земля, зацвітають сади, квітнуть луги і все навколо вбирається пишним і ніжним цвітом. Весна і мати — вони так схожі між собою, бо дають життя: весна — землі, а мати — дитині.

 Матусі почули багато хороших слів від своїх дітей, які співали, розказували вірші, танцювали. Вихованці  середньої групи зразкового дитячого естрадного колективу «Веселка» показали театралізоване дійство «Зустрічаємо весну», а найстарші  - заспівали  «Колискову». Завітав на свято і персонаж мультфільму   - неповторна Шапокляк, яка приготувала чимало жартів та несподіванок.  В ході свята були проведені цікаві конкурси та ігри. Кожна мама отримала від своєї дитини в подарунок сувенір виготовлений власноруч. Всі присутні отримали величезний заряд енергії, яскравих вражень  та позитивних емоцій. 

Нашим матерям потрібно зовсім небагато –  почути теплі і щирі слова, відчути доброту сердець своїх діток та  побачити в них іскорку великої любові до себе. І хай блищать на очах світлі сльози радості від щастя, що його дарують діти.   












ФОТОГАЛЕРЕЯ>>>>>>>>>