Виставка виробів вихованців гуртків науково-технічного напряму
10 лютого 2014



Виставка виробів вихованців гуртків науково-технічного напряму

            Протягом лютого 2014року у фойє першого поверху центру позашкільної освіти діє виставка виробів вихованців гуртків профілю технічної естетики науково-технічного напряму, які діють на базі загальноосвітніх навчальних закладів району,
зокрема, «Художня обробка шкіри» (Селецький НВК, керівник гуртка Черпак Л.М.), «Народна творчість» (Мочулищенський НВК, керівник гуртка Герасимчук І.Ф.; ЗОШ № 2 м.Дубровиця, керівник гуртка Ващишин В.І.), «Народної творчості» (Туменський НВК, керівник гуртка Бензюк Н.Г.),  «Іграшка» (Нивецький НВК, керівник гуртка Нестерчук К.С.).

         Є чим похвалитися юним майстрам із Мочулища та Сельця, які представили по 16 виробів (і це ще далеко не всі!), адже гуртки в них працюють уже не перший рік.

         Три інші гуртки розпочали свою роботу із жовтня місяця минулого року, чим, напевне,  можна пояснити порівняно невелику кількість (4-6) експонатів.

         Виставка відзначається різноманітністю виробів. Тут є і пухнасті сніговички, і яскраві вишиті нитками, виготовлені технікою квілінгу та писані фарбами на склі картини, і вироби з бісеру, й іграшки м’які та паперові, виконані в техніці оригамі.

         Та найбільше привертають увагу естетично оформлені в рамки картинки зі шкіри. Кожна з них неповторна, з оригінальним задумом. Їх автори продумали кожну деталь: і фон, на якому розміщують виріб, і підбір кольорової гами, –  які матимуть найбільший художній вплив на глядача.

         Це перша виставка виробів гуртків, які діють на базі загальноосвітніх навчальних закладів, у березні вона зміниться іншою, яка, сподіваємося так само милуватиме кожного, хто заходить у наш заклад. І, як найбільшу похвалу при оформленні виставки, ми почуємо: «Що, знову красу виставляєте?»